DARURAT BAWA Mudarat Kepada PM !!!

NASIONAL

Kediaman Muhyiddin jadi tumpuan media

Julai 29, 2021 @ 2:46pm

Sebuah kenderaan rasmi yang dipercayai membawa seorang menteri dilihat masuk di kawasan kediaman Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin di Bukit Damansara  pada jam 1.00 petang hari ini. Difahamkan, beberapa kenderaan rasmi turut memasuki di kawasan itu sejak jam 12 tengah hari tadi. - Foto BERNAMA
Sebuah kenderaan rasmi yang dipercayai membawa seorang menteri dilihat masuk di kawasan kediaman Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin di Bukit Damansara pada jam 1.00 petang hari ini. Difahamkan, beberapa kenderaan rasmi turut memasuki di kawasan itu sejak jam 12 tengah hari tadi. – Foto BERNAMA

KUALA LUMPUR: Kediaman Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin menjadi tumpuan petugas media susulan kenyataan yang dikeluarkan Istana Negara berhubung isu pembatalan Ordinan Darurat hari ini.

Petugas media dilihat mula ‘berkampung’ di rumah Perdana Menteri yang terletak di Bukit Damansara, di sini sejak jam 1 tengah hari tadi.

Pemerhatian Bernama mendapati beberapa kenderaan dipercayai membawa menteri dan Peguam Negara memasuki perkarangan kediaman Perdana Menteri pada jam 1.30 tengah hari.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *